Top

Neil Diamond & Marcia Murphey

December 19, 2011 by staff 

Neil Diamond & Marcia MurpheyNeil Diamond & Marcia Murphey, Neil Diamond en zijn verloofde Katie McNeil gaan in het voorjaar trouwen. Dat verklapte de 70-jarige zanger zondagavond aan de krant USA Today, nadat hij van de Amerikaanse president een onderscheiding had gekregen.

Diamond vroeg de 29 jaar jongere McNeil in september ten huwelijk. “Ergens in het voorjaar, voordat ik op tournee ga, trouwen we”, verklapte de zanger zondag. Diamond trekt vanaf juni door de Verenigde Staten met zijn concertreeks.

Het huwelijk met McNeil wordt Diamonds derde. De 70-jarige zanger trouwde in 1963 met zijn jeugdliefde Jayne Posner, met wie Diamond twee dochters kreeg. Zes jaar later liep het huwelijk op de klippen. Datzelfde jaar nog beloofde Diamond eeuwige trouw aan productieassistente Marcia Murphey. Met haar kreeg de zanger twee zoons.

Het huwelijk van Diamond en Murphey hield stand tot 1995. Van 1996 tot 2008 had de zanger een relatie met de Australische Rachel Farley, die zijn marketing verzorgde. Documentairemaakster McNeil maakte in 2009 de film Neil Diamond: Hot August Nights in NYC over haar toekomstige echtgenoot.

Report to Team

_________________________________________
Please feel free to send if you have any questions regarding this post , you can contact on

usspost@gmail.com

Disclaimer: The views expressed on this site are that of the authors and not necessarily that of U.S.S.POST.

Comments

Comments are closed.

Bottom